Beauty en meer - Covotee

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
 
Pedicuren:
Veel mensen verwaarlozen hun voeten. Toch is dat juist de plaats waar een goede verzorging van het lichaam zou moeten beginnen. Er zijn heel wat redenen om aandacht te besteden aan uw voeten en handen. U gebruikt ze de hele dag en ze zijn een wezenlijk onderdeel van uw functioneren. Dat ze veel te verduren hebben is duidelijk. 

Als gediplomeerd pedicure geef ik zowel pedicure, manicure en cosmetische voetbehandelingen. Hygiëne en kwaliteit zijn voor mij zeer belangrijk. Ik werk altijd met milieubewuste en schone (gereinigde en gedesinfecteerde) instrumenten om kruisbesmetting te voorkomen. Binnen mijn salon werk ik met een nattechniek freesmotor. Dit werkt verkoelend en voorkomt schadelijke en dwarrelende stofdeeltjes. 
Naast het professionele gedeelte vind ik een ontspannen sfeer en een persoonlijke benadering erg belangrijk. 

Waar bestaat een pedicurebehandeling uit:
  • Voetanalyse
  • Desinfecteren en reinigen voeten en nagels
  • Nagels knippen
  • Verwijderen eeltlocaties en/of likdoorns
  • Behandeling van kloven
  • Verzorging schimmels voeten en/of nagels (kalknagels)
  • Verzorging ingroeiende nagels
  • Korte voetmassage
  • Advies verzorgingsproducten.

Ik gebruik en verkoop producten van Samenwerkende Pedicures. Samenwerkende Pedicures is een serie gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel. Alle producten van Samenwerkende Pedicures zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

Een deelbehandeling (bijvoorbeeld alleen nagels knippen of likdoorn verwijderen) is ook mogelijk.Cosmetische voetbehandeling:
 
Ook als u niets aan uw voeten mankeert is een ontspannende cosmetische voetbehandeling een weldaad voor lichaam en geest.  

Een heerlijke verzorgende behandeling voor de voeten beginnend met een voetenbadje waarin een ontspannende soak zit. Uw nagels worden geknipt en gevijld en uw nagelriemen worden verzorgd. Tot slot krijgen uw voeten een heerlijke voetmassage met verzorgende amandelolie en krijgen uw nagels blanke lak.

Deze behandeling werkt zeer ontspannend en geeft een intensieve verzorging en is in principe voor iedereen geschikt m.u.v. contra-indicaties zoals bij de pagina Voet- en onderbeenmassage vermeld.

Alle behandelingen gaan in overleg en op afspraak. 

Gun jezelf dat ene moment!
*****************************
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu